cool hit counter Konya'da Deprem - Konya Da 4 5 Siddetinde Korkutan Deprem Karamanca / Alınan bilgilere göre, konya’nın meram ilçesinde saat 12.30’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Skip to main content

Konya'da Deprem - Konya Da 4 5 Siddetinde Korkutan Deprem Karamanca / Alınan bilgilere göre, konya’nın meram ilçesinde saat 12.30’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). 1 dag siden · konya'da 4,2 büyüklüğünde deprem abone ol follow @trthaber afad'ın verilerine göre, konya'nın meram ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. 31.01.2022 · konya'da deprem afad, konya'da deprem meydana geldiğini duyurdu. Meram ilçesindeki depremin büyüklüğün 4.2 olarak açıklandı.

Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu. Konya Da 5 1 Buyuklugunde Deprem
Konya Da 5 1 Buyuklugunde Deprem from www.gazeteguncel.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan ilk açıklamada depremin büyüklüğünün 5.1, derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. 08.11.2021 · konya'da saat 20.43 itibarıyla meram ilçesi merkezli şiddetli deprem meydana geldi. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. 1 dag siden · konya'da 4,2 büyüklüğünde deprem abone ol follow @trthaber afad'ın verilerine göre, konya'nın meram ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit … Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). 1 dag siden · konya'da deprem meydana geldi.

Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu.

Afad'dan yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,2 olarak tespit edildi. Meram ilçesindeki depremin büyüklüğün 4.2 olarak açıklandı. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit … 1 dag siden · konya'da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrası konya valiliğinden yapılan açıklamada i̇limiz meram ilçesinde saat 12:30 sıralarında 4.2 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). 1 dag siden · konya'da deprem meydana geldi. 31.01.2022 · konya'da deprem afad, konya'da deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu. Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde. 1 dag siden · konya'da 4,2 büyüklüğünde deprem abone ol follow @trthaber afad'ın verilerine göre, konya'nın meram ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan ilk açıklamada depremin büyüklüğünün 5.1, derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi.

Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). 1 dag siden · konya'da deprem meydana geldi. 1 dag siden · konya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Meram ilçesindeki depremin büyüklüğün 4.2 olarak açıklandı.

08.11.2021 · konya'da saat 20.43 itibarıyla meram ilçesi merkezli şiddetli deprem meydana geldi. 1h0ckizrq9u6bm
1h0ckizrq9u6bm from iasbh.tmgrup.com.tr
Meram ilçesindeki depremin büyüklüğün 4.2 olarak açıklandı. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. 1 dag siden · konya'da korkutan bir deprem meydana geldi. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit … Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde. 1 dag siden · konya'da 4,2 büyüklüğünde deprem abone ol follow @trthaber afad'ın verilerine göre, konya'nın meram ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

1 dag siden · konya'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan ilk açıklamada depremin büyüklüğünün 5.1, derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,2 olarak tespit edildi. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. 1 dag siden · konya'da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrası konya valiliğinden yapılan açıklamada i̇limiz meram ilçesinde saat 12:30 sıralarında 4.2 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde. 08.11.2021 · konya'da saat 20.43 itibarıyla meram ilçesi merkezli şiddetli deprem meydana geldi. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit … 1 dag siden · konya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Meram ilçesindeki depremin büyüklüğün 4.2 olarak açıklandı. Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu.

1 dag siden · konya'da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrası konya valiliğinden yapılan açıklamada i̇limiz meram ilçesinde saat 12:30 sıralarında 4.2 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Paniğe neden olan depremin derinliği ise 6,99 kilometre olarak duyuruldu. Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Son Dakika Konya Da Deprem
Son Dakika Konya Da Deprem from www.cumhuriyet.com.tr
Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde. 1 dag siden · konya'da 4,2 büyüklüğünde deprem abone ol follow @trthaber afad'ın verilerine göre, konya'nın meram ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan ilk açıklamada depremin büyüklüğünün 5.1, derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. 31.01.2022 · konya'da deprem afad, konya'da deprem meydana geldiğini duyurdu. 1 dag siden · konya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,2 olarak tespit edildi.

An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit …

1 dag siden · konya'da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrası konya valiliğinden yapılan açıklamada i̇limiz meram ilçesinde saat 12:30 sıralarında 4.2 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. 1 dag siden · konya'da korkutan bir deprem meydana geldi. 1 dag siden · konya'da deprem meydana geldi. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit … Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. 31.01.2022 · konya'da deprem afad, konya'da deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,2 olarak tespit edildi. 08.11.2021 · konya'da saat 20.43 itibarıyla meram ilçesi merkezli şiddetli deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Meram ilçesindeki depremin büyüklüğün 4.2 olarak açıklandı. 1 dag siden · konya'da 4,2 büyüklüğünde deprem abone ol follow @trthaber afad'ın verilerine göre, konya'nın meram ilçesi merkezli 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Konya'da Deprem - Konya Da 4 5 Siddetinde Korkutan Deprem Karamanca / Alınan bilgilere göre, konya'nın meram ilçesinde saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.. Konya'da deprem afad'dan yapılan açıklamada, konya'nın meram ilçesinde. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. 1 dag siden · konya'da deprem meydana geldi. 08.11.2021 · konya'da saat 20.43 itibarıyla meram ilçesi merkezli şiddetli deprem meydana geldi.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar